Cases - Zo doen we dat bij Infocaster

We gaan samen met bedrijven op zoek naar de ideale (responsive) website, webapplicatie, smartphone app of de beste manier van communiceren op social media. Pas als die oplossing bedacht is en past bij de mogelijkheden, helpen we bij de realisatie ervan. Het klinkt misschien wat gek, maar wij hebben regelmatig potentiële opdrachtgevers geholpen door juist geen nieuwe website te bouwen. Er kan vaak al veel bereikt worden door bedrijven te wijzen op eenvoudige aanpassingen in de organisatie en in hun huidige website. Of door een standaardmogelijkheid uit de markt toe te voegen. Alles voor rendement voor de opdrachtgever.

En als blijkt dat de ideale oplossing een toepassing is die Infocaster kan bouwen, dan helpen we natuurlijk al te graag bij de ontwikkeling en realisatie. Om wanneer het af is, dit trots op onze website te laten zien.

Stuur een digitale uitnodigingskaart bij Ardanta

Een zomers goed gesprek. Daar draait dit jaar de campagne van uitvaartverzekeraar Ardanta om. Infocaster bouwde het digitaal platform zodat bezoekers een digitale uitnodigingskaart kunnen sturen aan vrienden of familie.

Lees meer

Ucommerce webshop voor KantoorProfi op Umbraco

Voor een nieuwe voorraad whiteboardreiniger of zit-sta-bureaus: je zoektocht start online. Dat is precies de plek waar KantoorProfi zijn kantoorproducten en -diensten aanbiedt. Infocaster ontwikkelde de webshop op Umbraco.

Lees meer

Online campagne Veilig Graven voor netbeheerders

Voor je het weet raak je met graven in de tuin een kabel en zit de hele buurt zonder stroom. Om het aantal graafschades te verminderen ontwikkelde Infocaster een brede online campagne met netbeheerders Coteq, Enexis en Stedin.

Lees meer

Geïntegreerde leer- en werkomgeving MijnOnderwijsportaal

Iedereen binnen het onderwijs met één login toegang tot alle informatie. Infocaster ontwikkelde de motor achter de volledig geïntegreerde digitale omgeving MijnOnderwijsportaal.

Lees meer

Bridge to Bridge - responsive website & marketingondersteuning

Het belangrijkste hardloopevenement van Arnhem, dat is de Rabo Bridge to Bridge. Infocaster ontwikkelde de website, waar je je eenvoudig inschrijft én waar een stuk geschiedenis tot leven wordt gebracht.

Lees meer

Een responsive Umbraco-website voor Apenheul

Een fijn dagje uit begint al thuis. Omdat je op een aantrekkelijke en volledig responsive website je tickets voor een bezoek aan Apenheul alvast aanschaft.

Lees meer