Website projecten - Zo doen we dat bij Infocaster

Opdrachten en web projecten voor onze klanten. Het effect van online optimalisatie, live brengen van websites. Alle projecten zie je op deze pagina.

We gaan samen met jou op zoek naar de ideale (responsive) website, webapplicatie, smartphone app of de beste manier van communiceren met de doelgroepen van jouw organisatie op social media. Het klinkt misschien gek, maar we hebben regelmatig potentiële opdrachtgevers geholpen door juist geen nieuwe website te bouwen. Er kan vaak al veel bereikt worden door bedrijven te wijzen op eenvoudige aanpassingen in de organisatie en in hun huidige website. Of door een standaardmogelijkheid uit de markt toe te voegen. Alles voor rendement voor de opdrachtgever.

En als blijkt dat de ideale oplossing een toepassing is die Infocaster kan bouwen, dan helpen we natuurlijk al te graag bij de ontwikkeling en realisatie. Om wanneer het af is, dit trots op onze website te laten zien.

Een responsive Umbraco-website voor Apenheul

Een fijn dagje uit begint al thuis. Omdat je op een aantrekkelijke en volledig responsive website je tickets voor een bezoek aan Apenheul alvast aanschaft.

Lees meer

Leren zichtbaar maken met de Groeimeter van Cito

Cito's Groeimeter geeft leerkrachten en leerlingen grip op leerdoelen. Het geeft leerkrachten inzicht in welk leerdoel elke leerling beheerst en geeft leerlingen de ruimte om te leren en daar feedback op te krijgen. Samen met Cito ontwikkelde Infocas…

Lees meer

Een volledig verzorgde online en offline campagne voor Liander

Netbeheerder Liander vervangt de energiemeters voor slimme energiemeters. Ter ondersteuning van de uitrol van deze nieuwe energiemeters ontwikkelde Infocaster een volledig verzorgde online en offline campagne.

Lees meer

Gebruiksvriendelijke Umbraco-website voor EIFFEL

Een gebruiksvriendelijke website. Niet alleen voor de bezoeker, maar ook voor de beheerder. Volledig mobile responsive, én overzichtelijk. Met het Umbraco CMS.

Lees meer

Vastgoedcommunicatie Leidsche Rijn Centrum

Een online platform voor consument, retailer en woningzoekende in de omgeving van Utrecht (provincie), waarbij informatievoorziening de belangrijkste pijler is. Concept, design en realisatie van de website Leidsche Rijn Centrum.

Lees meer

De verzeker-uw-uitvaart-tool voor Ardanta

Het afsluiten van een uitvaartverzekering zo makkelijk, overzichtelijk en aantrekkelijk mogelijk maken. Hallo verzeker-uw-uitvaart-tool! Infocaster aan het werk met en voor Ardanta.

Lees meer